![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ora este UTC |

Autor | Mesaj | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
[VIP]WULF |
|
||||||||
Membru din: Lun Ian 04, 2016 9:36 am Mesaje: 6213 Localitate: Constanța Nivel: 250 Reputaţie: [Ex-SGA] Armură: - Armă: - Breaslă: - |
|
||||||||
![]() |
|
||||||||
![]() |
Kube |
|
||||
Membru din: Sâm Iul 02, 2016 2:51 pm Mesaje: 551 Localitate: root@localhost:/var/tmp Nivel: 250 Reputaţie: root@ [Moderator CS] [Fondator CS] [No1] [Mr] [DON] [VIP] [PVP] [ ] Armură: root@ [Armura Devil] [Posedată+0] [Soare] [Jin] [HD] [Platosa de Dragon] Armă: root@ [Spada Kaoss+9] [Iatagan+0] [Sangue+0] [Samurai] [Lama 3D] [Sabie 3D] Breaslă: >> notAfraid << |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
[Mr]Alin |
|
||||
Membru din: Mar Aug 02, 2016 10:56 am Mesaje: 13 Nivel: 14 Armură: Jin Armă: Sangue Breaslă: MrPowwer |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
[VIP]WULF |
|
||||
Membru din: Lun Ian 04, 2016 9:36 am Mesaje: 6213 Localitate: Constanța Nivel: 250 Reputaţie: [Ex-SGA] Armură: - Armă: - Breaslă: - |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
[DON]xSeven |
|
||||
Membru din: Lun Dec 29, 2014 1:45 pm Mesaje: 2495 Localitate: Cluj Nivel: 250 Armură: • [ Vesmant Gucci ] Armă: • Ey. • Breaslă: • [SevenTeam] |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
[Owner]Danut |
|
||||
Membru din: Mie Oct 09, 2013 3:08 pm Mesaje: 1917 Nivel: 250 Reputaţie: [Owner] Armură: - Armă: - Breaslă: [SonYTeaM] |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
cLau69 |
|
||||
Membru din: Vin Aug 05, 2016 8:36 am Mesaje: 341 Localitate: Iași Nivel: 250 Armură: Platosa recviem Platosa ghinion Platosa fantoma Platosa Yin-Yang Platosa mistica Platosa de ceata Platosa masca de stafie Platosa pentru suflet Platosa magica Armura de safir Armura de rubin Armura de lumina Armura de smarald Armura de fantoma Platosa de platina Platosa de biyeong Armura coze Armura honor Armura beta Platosa diavol Armura razador Armura halloween Armura elegant Armura elegant (s) Armura elegant (m) Armura VIP Belt sura Armura Inger Epic sura Gold sura Quaz sura Histerica (g) Armura dragon Armura speciala Armura grifon Armura HD Armura HD (E) Armura devil Platosa zeul Jin Armă: Lamă 3D Sabie Sabie lunga Sabie bambus Sabie larga Sabie de argint Sabie luna plina Sabie orhidee Sabie bastard Sabie barbar Sabie sangeroasa Sabie mare Sabie vrajitor Sabie semiluna Sabie batalie Sabie nimfa Lama dinte stafie Spada Lama demon Sabie otravita Sabie leu Sabie triton Sabie mortala Sabie baron Sabia lui Elias Sabie sfanta Sabie fantoma Sabie desertica Sabie elf Sabie larga Sabie dexon Lama saishu Spada del sangue +0 Lama 3D. Breaslă: BobeiSquad |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
[Lady]Anda |
|
||||
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 3:08 pm Mesaje: 2221 Localitate: Ploieşti, Prahova, România Nivel: 250 Reputaţie: [SGM] Armură: - Armă: - Breaslă: - |
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |
[VIP]WULF |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
![]() |